Психоатаката е още по-мощна от физическата!  Нейната цел е да

...
Психоатаката е още по-мощна от физическата!  Нейната цел е да
Коментари Харесай

Психоатака и как да се предпазите от нея

 98f4c8fe6ddda5a1d2992183a33608ca1c8f7640 Психоатаката е още по-мощна от физическата!  Нейната цел е да ви унищожи душевен и да ви подчини на атакуващия!

Психическото подстрекателство е един от методите на операция, сходно на внушаемост, и това е знак за  психическа офанзива.

За страдание, има зли хора, които знаят по какъв начин душевен да нападат другите, тъй че дано да разгледаме няколко метода за предотвратяване от психическа офанзива.

Психическото нахлуване се употребява с цел да се аргументи щета на различен човек, като го манипулират и управляват, изпращайки му отрицателна сила. Тази умствена операция се прави без ваше познание, и това може да докара до физически признаци, сходни на болест, както и потиснато въодушевление, тревога и мисли за самоубийство.

Ако усещате някои от тези признаци, консултирайте се със експерт, с цел да се изключи физическо болести, както и с психолог, с цел да се отхвърлят психологични проблеми. След като разберете, че сте в положително здравословно положение, пробвайте се безвредно да отстраните от себе си индивида, който подозирате в психическата офанзива.

1. Умора и бездънен сън

Дион Форчън – прочут психиатър и създател на „ Психическа самоотбрана “, споделя, че била нападната от жена, която употребила силата на операцията на мисленето с цел да провокира лъжливи мисли в мозъка й и да я убеди да даде подправени показания против някогашен сътрудник. След като дамата разказала на Дион своята версия за истината, тя споделя: „ За моя огромна изненада, аз се съгласих с нея в серия от много голословни обвинявания, и отмалялост и бездънен сън ме обзеха незабавно след този диалог. “

2. Кошмарни сънища и боязън

Яростният призрачен сън може да е симптом на психическа офанзива. Примери за такива кошмари са възприятие на тежест в гърдите, зной, или мощен боязън от задушаване.

3. Чувство на внушаемост

Психическото подстрекателство – това е един от методите на операция, сходно на внушаемост, и това е симптом на психическа офанзива.
Въпреки че психическата офанзива не вкоренена в избрана нематериалност, почитателите на окултната магия, както е известно, употребяват душевен офанзиви в качеството на черна магия, по тази причина носенето на кръст или осветлен набожен предмет могат да ви оказват помощ да се предпазите от такива офанзиви.

4. Непредизвикани страхове, които са нереални

Това е сходно на възприятието на припадък на суматоха, само че може да продължи доста по-дълго. Учестено дишане, сърцетуптене, изпотяване, раздразнителност – всичко това са признаци на безпокойствие, само че неспособността да напуснете дома си няколко дни поради това, че изпитвате мощен боязън, е симптом за психическа офанзива.

5. Чувствате се по-добре след душ или вана

Душът също е източник на движеща се вода, тъй че също ще помогне да изчистите отрицателната сила.
Използвайте сол – натрийте се под душа или се изкъпете в морска вана. Солта има почистващо деяние и може да помогне се отмие всевъзможен негативизъм. Докато си вземате душ или се къпете, си казвайте молитва, която е ориентирана към пречистване на вашата психическа сила.

6. Чувството, че не можете да контролирате придвижванията или мислите си

Салвия* може да почисти пространството към вас от отрицателни сили. Обиколете дома си с димящи стръкове от салвия – това притегля положителна сила.

*Маслото от Салвия е значим формиран детайл на тонизиращи и успокояващи нервното напрежение и депресиите смеси. Понижава артериалното налягане, работи болкоуспокояващо, контролира менструалния цикъл, облекчава положението при проблеми в менопаузата. Използва се при кожни възпаления, понижава косопада, забавя стареенето на кожата. Укрепва имунната система.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР